Olin ystävältäni saanut suosituksen kokeilla kvinoasta tehtyä vispipuuroa. Oli kuulemma älyttömän hyvää ja täyttävää. No ideasta innostuneena kaivoinkin kaapin pohjalta kvinoa paketin pitkästä aikaa esille. Keitin loput kaapista löytyneet kvinoat joista puolet menivät ruokaan ja loput päätin säästää vispipuuro kokeiluuni.
Kun seuraavana aamuna aloin googlailemaan ohjeita tuohon maittavaan aamiaiseen niin huomasinkin että marjat olisi pitänyt keittää samalla kun keitin kvinoat! No, tämä ei meikäläistä lannistanut vaan päätin tehdä vähän erilaisen version pakastepuolukoilla ja tästä tuli ihan super hyvää! En tiedä mikä määrittää vispipuuron (onko se se koostumus?) mutta en usko että tätä ihan vispipuuroksi voi kutsua. Kutsun itse tätä siis ihan vaan puolukkaiseksi kvinoapuuroksi :)
Määriä en ikävä kyllä oikein osaa sanoa kun vedin itse niin fiilispohjalla. Ainoa minkä muistan oli että kvinoaa tuli noin 1dl kuivana mitattuna.
Tarvitset:
- Kvinoaa
- Puolukoita
- Mantelimaitoa
- Hunajaa
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti