maanantai 23. lokakuuta 2017

Glo Hotel Kluuvi kokemuksia & Vogue Ball



Viikonloppuna suunnattiin ystävien kanssa Helsinkiin. Oltiin varattu jo kuukausia sitten liput tanssi workshoppiin joka kuitenkin peruttiin vain muutamia päiviä ennen lähtöä. Hotellihan oli kuitenkin jo varattu ja maksettu ilman peruutusoikeutta joten päätettiin lähteä viettämään viikonloppua sinne silti ja katsomaan sinne muuttanutta ystäväämme. 
Satuttiin bongaamaan että juuri tuona lauantaina Helsingissä järjestetään Vogue Ball tapahtuma mikä haluttiin ehdottomasti käydä tsekkaamassa. Ennen lähtöä nautittiin kuitenkin porukalla hotellihuoneesta ja toistemme seurasta. Laittauduttiin rauhassa, podettiin vaatekriisiä ja järjestettiimpä siinä ex tempore pienet kuvauksetkin :D Sain ystäviltäni luvan julkaista heidänkin kuviaan joten niistä ajattelin tehdä ihan oman postauksen. 
Yövyttiin Glo Hotel Kluuvin upeassa superior huoneessa missä neljän mimmin kelpasi viettää tyttöjen viikonloppua. Sattuipa vielä niin hyvin että edellisellä Helsingin reissullamme ihastuttiin ravintola Belgeen mikä sijaitsi nyt aivan hotellin vieressä. Illallispaikasta ei siis tarvinnut väitellä :D Dinnerin jälkeen suunnattiin Nosturiin missä järjestetty Vogue Ball In Love with Nature tapahtuma kruunasi päivän ja kirvoitti keskustelua vielä nukkumaan käydessä. 
Kannoin kameraa illan aikana mukana mutta valotus oli sen verran haastava että kuvien otto väheni illan mittaan. Kuvia kuitenkin kertyi kivasti kaiken kaikkiaan ja tänään olen nauttinut kuvien käsittelystä kotitöiden ohessa. Vitsi miten kivaa olikin pitkästä aikaa kaikessa rauhassa käsitellä kuvia ja nauttia vapaapäivästä ilman mitään ohjelmaa!












QuickEdit
Jenni
0 Comments

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti