keskiviikko 28. kesäkuuta 2017

Mitä tänään syötäisiin? / Kevyet tortillat





En aina tykkää syödä tortilloja niistä tortillalätyistä jotka tuntuvat latistavan täytteiden makua. Kun ensimmäisen kerran keksin tehdä tortilloja salaatinlehdelle olen pysytellyt tässä hyväksi havaitussa vaihtoehdossa hyvin usein.
Etsin aina kaupasta jonkun mahdollisimman isolehtisen salaatin jonka päälle tortillat on helppo koota. Ei ole niin turvonnut olo tortillojen syömisen jälkeen, maut tulevat paremmin esille ja ovathan nämä terveellisempiäkin :) Etenkin kun kesähelteet (ehkä jossain vaiheessa?) saapuvat ja tekee mieli syödä vähän kevyemmin niin nappaa seuraavalla kauppareissulla tortillapohjien sijaan joku isolehtinen salaatti!
Tehdään nykyään aina tortillojen kaveriksi kotitekoista guacamolea jonka ohjeen löydät bataatiburgeri postauksestani täältä!





Jos muuten on ajatuksissa tuo iänikuinen kysymys että mitä tänään syötäisiin, niin kurkkaa muutkin Mitä tänään syötäisiin postaukset täältä! Linkin takaa löytyy ohjeet mm taivaallisiin bataattiburgereihin, kermaiseen kana-pekonipastaan, kvinoa salaattiin ja viherlautaseen ;)
QuickEdit
Jenni
0 Comments

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti