tiistai 12. huhtikuuta 2016

GOODLANDS


Kun takana oli noin viikko resortilla chillailua päätimme lähteä vähän kauemmaksi hotellilta. Tsekattiin kännykän karttapalveluista että Goodlands kaupunki sijaitsee kohtuullisen lähellä ja arvioimme kävelymatkaksi vähän yli puolisen tuntia. Aamulla siis pakattiin reppu täyteen vesipulloja, iskettiin lippikset päähän ja lähdettiin käpöttelemään.

No puoli tuntia kului nopeasti eikä Goodlandsia tai mitään muutakaan edes etäisesti kaupungin keskustaa muistuttavaa näkynyt mailla halmeilla. Kysyttiin muutamalta paikalliselta matkan varrella neuvoa kun ei oltu ihan varma että ollaanko vielä oikealla tiellä. Paikalliset kertoivat ohjeita iloisesti käsillä viittoen ja paikallista mauritiuksen kreolia puhuen. eli yritettiin lähinnä tulkita käden viittomasuuntia. :D

Yli puolentoista tunnin maantien varressa tarpomisen jälkeen eteemme avautui vihdoin Goodlands! Oltiin hikisen kävelymatkan aikana haaveiltu perille päästyämme kylmästä oluesta kaupungin terassilla. Perillä kuitenkin huomasimme että terasseista ei ollut tietoakaan. Ei itseasiassa edes ravintoloista. Kaupunki oli täynnä vilinää, vilskettä ja kauppoja. Muutama katukioski tuli vastaan mutta siinäkään ei tosiaan mitään istumapaikkoja ollut vaan myytiin siinä kuumuudessa muhineita lihoja tai kaloja.. Oli kuitenkin tosi kiva käpötellä kaupungin läpi ja ihmetellä sitä menoa joka poikkeaa niin paljon tuntemastamme suomalaisesta katukuvasta.

Lopulta tarpeeksi pyörittyämme otimme taksin takaisin. Mukava taksikuski ajoi meidät hotellimme lähellä sijaitsevalle ravintolalle ja kertoi meidän saavan siitä ne odotetut kylmät oluet terassilla :D Jäimme nauttimaan huurteiset ennenkuin palattiin hotellille.


QuickEdit
Jenni
0 Comments

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti