sunnuntai 3. heinäkuuta 2016

Kesän kultainen keskitie



Vaikka kesällä olenkin selkeästi löysännyt ruokavalion suhteen niin treenit ovat silti kulkeneet arjessa mukana. Kesäisin kuuluukin nauttia lämpimistä kesäilloista viinilasillisen kera ja herkutella grillatuilla pihveillä. Kunhan muistaa sen kultaisen keskitien. Kun arki menee terveellisesti ja treenien parissa niin viikonloppuisin saa luvalla höllätä! :)

Tänä viikonloppuna onkin höllätty ihan huolella. Ystävien yökyläilyä, grillailua ja skumppaa. Ostettiin eilen jopa pihalle uima-allas mitä täytettiin yli kaksi tuntia. Oli nimittäin niin super kuuma että fiilisteltiin pääsevämme pulahtamaan ja lillumaan altaaseen. Harmiksemme vesihän oli kuitenkin ihan jääkylmää joten eipä sinne pystynyt edes menemään :D

Tänään äitini, enoni ja äidin mies olivat kylässä. Kierrettiin kansainväliset suurmarkkinat ja maisteltiin vaikka mitä herkkuja. Syötiin lohta ja kasviksia kojulla, jälkkäriksi vohveleita kermavaahdolla! Nyt on vatsa täynnä niin makeaa kuin suolaistakin joten eiköhän tämän viikonlopun aikana kerätyillä energioilla saada taas ensi viikon treenit polkaistua kunnolla käyntiin!







QuickEdit
Jenni
0 Comments

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti