keskiviikko 26. heinäkuuta 2017

Avokado-katkarapu toastit



Onnea on kokkaava mies. Jokunen viikko sitten töistä kotiin tullessani mieheni oli keittiössä täydessä touhussa. Nälkäisenä odottelin ruoan valmistumista ja kävin välillä kurkkimassa mitä sieltä mahtaa valmistua. Tunnin kokkailun jälkeen valmiina oli lautaselliset mielettömän maukkaita avokado-katkarapu toasteja! Näitä kannatti odottaa 8)
Tarvitset:
  • avokadoa
  • verigreippiä
  • paahtoleipää
  • oliiviöljyä
  • valkosipulia
  • rucolaa
  • jättikatkarapuja
Murskaa avokadot ja mausta suolalla. Kaiva verigreipistä se kaikkein sisin niin ettei sekaan joudu sitä kalvoa joka pitää greipin palaset koossa. Lisää verigreippi avokadon sekaan ja sekoita/nostele tahnaa varoen ettei verigreipin "pallurat" hajoa. 
Leikkaa paahtoleivistä reunat pois. Sekoita kipossa öljyä ja murskattua valkosipulia ja paista paahtoleivät valkosipuliöljyssä kullanruskeiksi.
Paista jättikatkaravut ja mausta suolalla, sitruunalla ja pienellä määrällä pippuria.
Kokoa leipien päälle avokado-verigreippi tahnaa, rucolaa ja katkarapu. Ripottele halutessasi päälle verigreippiä.







QuickEdit
Jenni
0 Comments

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti