tiistai 17. lokakuuta 2017

Halloween lähestyy!


Pimeän ja sateisen lokakuun paras hetki lähestyy, nimittäin halloween! Toisin kuin useina aiempina vuosina, tänä vuonna en jaksa satsata asuun ihan niin kympillä. Viime vuonna pusersin iltamyöhään liimapyssyllä simpukoita rinuleihin ja ravasin kangaskaupassa hankkimassa jos jonkunmoista matskua asuun. Edellisenä vuonna värjäsin hikikarpalot otsalla paidan kun en oikean väristä usean shoppailureissun aikana onnistunut käsiini saamaan. On tilattu netistä maskeerausvälineitä, pyöritty lelukaupassa etsimässä rekvisiittaa, testailtu meikkejä ja selattu tunteja ja tunteja nettiä inspiraation toivossa. 
Tänä vuonna tähän astinen panostus tuleviin halloween kekkereihin on ollut pinterestin avaaminen pariin otteeseen. Ei sillä etteikö olisi ihan sairaan kivaa väsätä jotain tosi näyttävää ja ettenkö olisi ihan intsinä taas, aika ei vaan tahdo riittää. Taidan mennä tänä vuonna sieltä mistä aita on matalin ja heittää vaikkapa pirun sarvet päähän ja tehdä vähän tummemman silmämeikin kun työvuorojenkin takia jää monen tunnin satsailut tänä vuonna tekemättä.. Puhetta oli myös klovni meikistä minkä vetäisi koko juhlaporukalle :D Hmm.
Tässä kuitenkin parin viime vuoden halloween asut kun jaksoin nähdä vähän enemmän vaivaa. 
Merenneito kuvat :Ville Tulkki / Jokeri kuvat: Sami kontto










Lisää ideoita halloween asuihin löydät vanhasta postauksestani täältä, ja tarkempi seloste miten saat toteutettua merenneito lookin löytyy täältä.
QuickEdit
Jenni
0 Comments

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti