maanantai 20. kesäkuuta 2016

9 asiaa joita et tiennyt minusta


Kuvittelen usein olevani elokuvan päähenkilö jos minun tulee suoriutua jostain vaikealta tuntuvasta tehtävästä. Jos päätän esimerkiksi vetää niin monta leukaa kuin tulee niin mietin olevani kohtauksessa missä päähenkilö treenaa jotain tulevaa koitosta varten tai on nyt näytön paikassa ja tekeekin huipputuloksen :D Myrskyssä polkiessa laitan kuulokkeisiin sankarillisen musiikin ja poljen kotiin läpi tuulen ja tuiskun leikkien sankaritarta joka selviytyy vuosituhannen kovimmasta myrskystä kotiin. Tämä ajatusleikki antaa aika paljon lisäenergiaa!
En uskalla katsoa mitään pelottavaa ohjelmaa iltaisin. En edes mitään teineille suunnattuja kauhukomedioita koska niissäkin on niitä kohtauksia missä on pelottava tunnelma vaikkakin se on jo hetkessä vedetty överiksi. Näihin yleensä lukeutuu kuitenkin vain kaikki ns yliluonnolliseen kauhuun lukeutuvat ohjelmat. Jostain syystä vaikkapa joku jännittävä tunnelmainen rikosohjelma ei ole yhtään niin paha kuin joku täysin fiktiivinen hahmo joka vaikkapa ilmestyy sarjan hahmon taakse hänen katsoessa peiliin tms.
Äskeiseen liittyen en tykkää seurata ohjelmia joissa on paljon surua, murhia, huumeita tms. Jouduin esimerkiksi lopettamaan Breaking Bad sarjan katsomisen koska siitä jäi aina niin paha mieli. Myös sivusilmällä seuratessani Sons Of Anarchya (kun mieheni sitä katsoi)  näin siitä hirveitä painajaisia. Game Of Thrones sen sijaan on yksi lemppareistani vaikka luulisi senkin aiheuttavan painajaisia :D 



Siivoan käsilaukkuani liian harvoin ja pohjalta saattaa löytyä vaikka mitä eikä käsilaukkujeni pohja ole kaunista katseltavaa.. Tässä pitäisi varmaan vähän tsempata. Ongelma on ehkä myös siinä että vaihdan laukkua todella harvoin joten yhden laukun ollessa käytössä monta kuukautta putkeen ehtii sen pohjalle kertyä vaikka mitä ennenkuin päätän sen siivota tai vaihtaa toiseen.
Mietin usein musiikkia kuunnellessani millainen video siihen sopisi. Lähinnä tuo video minkä mielessäni näen koostuu vaikkapa ystävistäni ja kaveriporukkamme kommelluksista. Mietin miten sen editoisin ja minkä tyyppinen videopätkä sopisi juuri kyseiseen biisiin.
Kipeänä parasta viihdettä on nuorille suunnatut elokuvat. Silloin saa laittaa aivot narikkaan ja heittäytyä täysin siihen saako tuo kiusattuna ollut päähenkilö sittenkin koulun halutuimman pojan tai kruunataanko hänet päättäjäistanssiaisten kuningattareksi. 


Olen surkea puutarhuri ja olenkin ollut ihan pulassa omakotitalon ostettuamme kun yhtäkkiä piha onkin täynnä kukkapenkkejä ym. Onneksi lähipiiristäni löytyy paljon viherpeukaloita joilta olen saanut apuja ja vinkkejä. Läpi kesän minua ei kyllä kuitenkaan ole tänäkään vuonna löytänyt kykkimästä kukkapenkissä. Ärsyttää että vaikka keväällä kerran olen rikkaruohot pois nyppinyt niin tuosta urakasta ei ole enää tietoakaan vaan heinät ja muut rikkakasvit ovat jo vallanneet kaikki pihan istutukset.

Pelkään paarmoja kuollakseni. Etenkin niitä super isoja hevospaarmoja. Karvaiset isot hämähäkit ovat aina olleet yksi isoimmista peloissani ja mielestäni hevospaarmat muistuttavat noita, tosin sillä erolla että ne osaavat lentää ja ne todellakin haluavat purra! En myöskään pysty koskemaan kärpäsiin tai muihin yhtään "karvaisiin" ötököihin. Kärpäsiä en muuten pelkää (niihin kokeminen vain jostain syystä kauhistuttaa) mutta vaikkapa liian lähelle lentävä mehiläinen saa kyllä tässä työssä kiljahduksia aikaan. 
Minulla on melkein aina nälkä. Tai no ei nyt kokoajan mutta syön paljon ja usein. Nälkäisenä minusta tulee äkäinen ja hermostunut enkä pidä siitä jos en tiedä milloin saan seuraavan kerran syödäkseni. 
QuickEdit
Jenni
0 Comments

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti