Kun seuraavana aamuna aloin googlailemaan ohjeita tuohon maittavaan aamiaiseen niin huomasinkin että marjat olisi pitänyt keittää samalla kun keitin kvinoat! No, tämä ei meikäläistä lannistanut vaan päätin tehdä vähän erilaisen version pakastepuolukoilla ja tästä tuli ihan super hyvää! En tiedä mikä määrittää vispipuuron (onko se se koostumus?) mutta en usko että tätä ihan vispipuuroksi voi kutsua. Kutsun itse tätä siis ihan vaan puolukkaiseksi kvinoapuuroksi :)
Määriä en ikävä kyllä oikein osaa sanoa kun vedin itse niin fiilispohjalla. Ainoa minkä muistan oli että kvinoaa tuli noin 1dl kuivana mitattuna.
Tarvitset:
Kvinoaa
Puolukoita
Mantelimaitoa
Hunajaa
Keitä kvinoa paketin ohjeen mukaan ja anna viilentyä. Jos käytät pakastepuolukoita niin sulata ne ennen käyttöä. Heitä kaikki ainekset sekaisin jonkinlaiseen tehosekoittimeen. Itse koin näpsäkäksi häälahjaksi saadun sekoitinhärvelin johon kiinnitetään sauvasekoitin. Lisäile hunajaa halutun makeuden ja mantelimaitoa sopivan koostumuksen saavuttamiseksi. Koristeluun voi heittää vaikkapa puolukoita ja kookoshiutaleita :)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti