torstai 23. kesäkuuta 2016

Täydelliset kesäpöksyt






Pakkasin maaliskuun Mauritiuksen matkalle pelkästään lyhyitä shortseja ja hameita. Paikan päällä tuli kuitenkin katumus. Iltaisin olisi tehnyt mieli olla löysässä pitkässä ja rennossa vaatteessa lyhyiden ja piukkojen shortsien sijaan. Mukana ei  kuitenkaan ollut yhtiäkään pidempiä mukavia housuja tai pitkää hametta. Toisaalta eipä minulta vaatekaapista sellaisia oikein olisi löytynytkään mukaan pakattavaksi. Niimpä eräänä päivänä pienen kalastajakylän kioskilta hakiessamme täydennystä aurinkorasva varastoihimme näimme tien toisella puolella pienen vaateliikkeen (juuri mitään muita liikkeitä ei kylästä sitten löytynytkään). 
Kaupan valikoima ei juuri sykähdyttänyt mutta huomasin seinällä kuitenkin yhdet täydellisen näköiset housut. Ihanan löysät, ilmavat ja kivan väriset. Päälläkin näyttivät hyviltä. Ohuen kankaan takia tosin persus loistaa helposti läpi mutta kunhan alle ei laita kirkkaan värisiä alushousuja niin ongelmaa ei ole. 
Jostain syystä housut ovat unohtuneet kaappiin matkan jälkeen. Pitääkin kaivaa ne esille! Nämähän menee juhlavammassakin asukokonaisuudessa tai ihan vaan rentoon toppiin yhdistettynä hämärtyvien kesäiltojen vietossa.  





QuickEdit
Jenni
0 Comments

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti